Services

Demonstratie

Onze organisatie

Ontdek onze unieke visie op planning en control.

Wij vinden samenwerken met klanten, innovatief ontwikkelen en slimme oplossingen leveren belangrijk.
Succesvolle planning en control is natuurlijk veel meer dan alleen het aanschaffen van een systeem. Bij het digitaliseren van een belangrijke functie in uw organisatie is het van groot belang dat continuïteit, kwaliteit en service zijn gewaarborgd. LIAS Software levert en ontzorgt, zodat u zich kunt concentreren op de organisatorische aspecten.


icon
Visie

→ Vereenvoudig planning en control
→ Zorg voor snelle implementaties
→ Lever een flexibele oplossing
→ Koppel aan systemen
→ Ontwikkel slimme oplossingen
→ Zorg voor efficiënte ondersteuning

icon
Aanpak

→ Werk met goed projectplan
→ Deel kennis met klanten
→ Laat klanten samenwerken
→ Zorg voor snelle kennisoverdracht
→ Werk met consultants uit het vak
→ Ga vanuit visie pragmatisch aan de slag

icon
Resultaat

→ Tijd, geld en ergernis bespaard
→ Iedereen betrokken bij P&C
→ Informatie toegankelijker geworden
→ Concrete bijdrage geleverd aan sturing
→ Efficiënte planning en control
→ Ruimte gekregen voor hogere kwaliteit

LIAS Academy

Vergroot uw kennis met ons ruime cursus aanbod

Bekijk de trainingen

Werken bij LIAS Software

Werken bij LIAS Software betekent dat je aan de slag gaat bij een snel groeiend, modern software bedrijf. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op innovatie, persoonlijke ontwikkeling, no nonsens, een pragmatische inslag en hoge kwaliteit.

Ruimte voor professionals
Bij LIAS Software vinden we het belangrijk dat mensen doen waar ze goed in zijn. Onze organisatie van louter professionals is zorgvuldig geselecteerd, waarbij zelfstandigheid en een ondernemende, servicegerichte houding belangrijke waarden zijn.

Bekijk de vacatures

Veelgestelde vragen

Soms is het sneller om door de lijst met veelgestelde vragen te zoeken, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Wat is LIAS Enterprise?

LIAS Enterprise is software voor planning en control. In de brede definitie van dat vakgebied, immers planning en control is veel meer dan alleen financiën. Goed georganiseerde planning en control draagt concreet bij aan de (bij)sturing van een organisatie. Met LIAS Enterprise bent u in staat om planning en control te vereenvoudigen, de organisatie beter te betrekken en volledig te digitaliseren. Per onderdeel van LIAS Enterprise ziet u welke bijdrage de software levert aan uw organisatie

Met welke systemen werkt LIAS samen?

LIAS werkt uitstekend samen met een groot aantal financiële systemen, personeelsinformatie en tijdschrijfsystemen. LIAS Enterprise, de oplossing voor complete managementinformatie, kan ook worden gekoppeld aan een groot aantal andere systemen.

Is een uitgebreide cursus noodzakelijk?

Om de basis van LIAS te gebruiken is geen uitgebreide cursus noodzakelijk. Een training van 1,5 uur voorziet in de meeste gevallen al in het gebruik van ons systeem. Applicatiebeheerders kunnen aanvullende trainingen volgen om onze software, geheel zonder tussenkomst van externe consultants, verder uit te bouwen en te onderhouden.

Bekijk alle vragen