Basistraining applicatiebeheer

Een applicatiebeheerder staat in contact met gebruikers uit verschillende disciplines die met LIAS Enterprise werken. Een applicatiebeheerder moet kunnen meedenken met wensen van gebruikers en is vaak belangrijk bij het integreren van LIAS Enterprise in P&C-cyclus.
De training verschaft een beeld van de verschillende onderdelen en besteedt aandacht aan het beheer ervan. De nadruk ligt het op dagelijks beheer van LIAS Enterprise zodat u in staat bent vragen te beantwoorden die vanuit de organisatie komen en zich een goed beeld kunt vormen bij inrichtingsvraagstukken.

Aanmelden
icon

6 december

17 januari, 4 april

09:00 - 16:30

icon

€495,-

p.p (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

icon

Voor wie
(nieuwe) Applicatiebeheerders
(Technische) key-users

icon

Resultaat

Tijdens deze training leert u welke onderdelen er binnen LIAS Enterprise zijn en waar deze voor gebruikt worden. Er wordt aandacht besteed aan het aanmaken van een nieuwe cyclus binnen LIAS Enterprise. Aan de hand van voorbeelden worden functionaliteiten behandeld waar key-users te maken krijgen tijdens het beheer van bestaande documenten.
Na de training beschikt u over de kennis om in LIAS Enterprise een nieuw jaar aan te maken. U leert hoe de koppeling tussen het financieel systeem en LIAS Enterprise gelegd wordt. Bovendien heeft u na het volgen van de cursus kennis over hoe LIAS Enterprise op hoofdlijnen per onderdeel werkt.
U bent verder in staat om aan gebruikers uitleg te geven over de onderdelen in LIAS Enterprise, zodat u vragen/wensen vanuit de organisatie kunt vertalen naar functionaliteiten en oplossingen binnen LIAS Enterprise.

icon

Programma

De volgende onderwerpen worden behandeld:
• Toelichting op onderdelen binnen LIAS Enterprise
• Aanmaken nieuwe cylcus
• Inrichten autorisatie
• Aanpassingen binnen documenten
• Aanpassen financiële koppeling

icon

Praktische informatie

Aantal dagen : 1
Kosten : € 495,-- p.p (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)
Training van 9:00 tot 16:30.
Studiemateriaal : hand-outs en een stappenplan documentbeheer/aanmaken nieuw jaar.
Na het doorlopen van de training ontvangt u een bewijs van deelname.

icon

Waar en wanneer

Willy Brandtlaan 81
6716 RJ Ede

Bekijk alle trainingen
×