Financieel Management Expert Indexeren + kostenverdeling, MIP, Balans

Met deze training krijgt u een beeld welke impact de implementatie heeft van de extra financiële onderdelen. Hierdoor kunt u voor de daadwerkelijke implementatie betere keuzes maken.
De kostenverdeling en het indexeren van budgetten is bij veel gemeente een handmatige Excel actie. Dit proces van het beheren in Excel is erg arbeidsintensief. LIAS Enterprise heeft hiervoor een automatische oplossing waardoor de controle op dit proces verbetert.
Binnen de P&C-cyclus wordt de meerjaren investeringsplanning steeds belangrijker. Veelal gebeurt de registratie hiervan in Excelsheets waarna de gegevens in de P&C-documenten worden gezet. Dit is een inefficiënt proces en een foutgevoelige systematiek. Binnen LIAS Enterprise bent u staat uw MIP proces op een eenduidige manier te registeren en uw investeringen zijn eenvoudig op te vragen en uit te vragen in rapportages.
In deze training leert u waar u op moet letten als u de balans in LIAS ontsluit. Er wordt ingegaan hoe de balansstructuur met realisatie van uw financiële systeem naar LIAS kan worden geïmporteerd.
U leert wat er mogelijk is binnen de balansmodule.

Aanmelden
icon

22 februari

**

9:00 : 17:00

icon

€495 ,-

icon

Voor wie
De cursus is bedoeld voor applicatiebeheerders en key-users die zich binnen LIAS Enterprise bezig houden met het budgetteringsproces.

Voorkennis
Om deze training te volgen moet u ofwel begroten in LIAS Enterprise of de training budgetteren + workflow hebben gevolgd.

icon

resultaat

Tijdens deze training leert u hoe u de onderdelen indexeringen en kostenverdelingen uit de module financieel management in kan richten en kan gebruiken.
Ook leert u hoe u het onderdeel MIP uit de module financieel management werkt en kan gebruiken.
U weet waarop u moet letten als u besluit de balansmodule in LIAS te gebruiken. Hierdoor bent u staat om te beoordelen of de inrichting in uw financiële pakket voldoet zodat u voor inrichten al aanpassingen kan doen.
Na de training beschikt u over de kennis om de impact te bepalen van de bovenstaande modules. U kunt de onderdelen uitleggen en de taken in de organisatie uitzetten ter voorbereiding van de daadwerkelijke implementatie.

icon

programma

De volgende onderwerpen worden behandeld:
• Onderdelen van de kostenverdeling
• Uitvoeren van de kostenverdeling
• Indexering inrichten
• Indexering uitvoeren
• Aanmaken investeringen
• U weet waarop u moet letten als u besluit de balansmodule in LIAS te gebruiken. Hierdoor bent u staat om te beoordelen of de inrichting in uw financiële pakket voldoet zodat u voor inrichten al aanpassingen kan doen.

icon

Praktische informatie

Aantal dagen : 1
Kosten: € 495,-- p.p (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)
Training van 9:00 eind 16:30.
Studiemateriaal : hand-outs
Lunch: inbegrepen.
Om deze training te volgen moet u ofwel begroten in LIAS Enterprise of de training budgetteren + workflow hebben gevolgd.

icon

Waar en wanneer:

Willy Brandtlaan 81
6716 RJ Ede

Bekijk alle trainingen
×